I 2019 falder Pinsen fra den 8. til den 10. juni. Verden over fejrer man netop i Pinsen, at Helligånden gav disciplene evnen til at tale flere forskellige sprog, og således sprede det kristne budskab.

Pinsen falder 50 dage efter Jesu genopstandelse – dog altid i maj eller juni. Og traditionen tro fejrer vi i dag højtiden med det bedste fra det danske spisekammer. I år falder den så sent, at den lander i den spæde sommer og vi satser på skønt vejr – og måske mulighed for en dukkert i havet, før eller efter frokosten.

Nogle af de mest populære retter på pinsebufetten er:

  • Lune stegte sild i sur-sød lage
  • Varmrøget laks med æble-peberrodsdressing
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sprøde fiskefileter med hjemmerørt remoulade

Årets Store Pinsebuffet

Til jer der vil i byen og nyde Pinsefrokosten, byder Traktørstedet dig og dine gæster på en lækker, hjemmelavet pinsefrokost, som vores mor eller bedstemor lavede den.

Igennem årene er det blevet en Pinsetradition, at vi dækker op med alle de klassiske kolde og lune retter fra det Danske køkken – suppleret med den bedste udsigt over Køge Bugt, som man kan ønske sig.

Smagsoplevelsen, den hyggelige stemning og den gode service er garanteret her på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov!

Husk at bestille bord i god tid – for der er rift om pladserne og særligt i Pinsen – så send en mail til: mail@traktoerstedet.dk eller ring på telefon: 5650 0242

KLIK HER for få et kig på vores frokostbuffet….