En næsten 150 år gammel restaurant danner rammen for et mødekoncept der er begyndt at vokse i popularitet i Danmark.

Efter en større renovering har Traktørparret, Pia og Claus Johansen, lanceret en række mødepakker til organisationer og virksomheder der kan se mulighederne i at skabe dialog og resultater ved at låne lidt af naturens kraft.

Claus: Naturens kraft kan være med til at gøre os mere vågne, kreative og optimistiske

Claus: Naturens kraft kan være med til at gøre os mere vågne, kreative og optimistiske

Pia og Claus har siden 2012 bestyret Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, der er beliggende i vandkanten på Stevns’ Nordspids. I 2016 afsluttedes et større renovationsprojekt af stedets smukke Pakhus – hvor der er højt til loftet og udsigt til både skov og strand.

Udover at Traktørstedet og Pakhuset benyttes til festlige arrangementer, så tilbyder Pia og Claus nu også erhvervsmødepakker, hvor virksomheder kan holde skræddersyede konferencer, samt dag- og aften arrangementer, for op til flere hundrede personer ad gangen.

Med de gamle bygninger som omdrejningspunktet, er det ifølge Claus, adgangen til noget af Danmarks mest uspolerede og rustikke natur, der er med til at gøre Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov til noget helt unikt, og stedet har i mange år stået for større arrangementer og selskaber, så som bryllupper, konfirmationer og andre af livets store fester.

Han siger: “Steve Jobs (red.: stifter af Apple) var antageligt en stor fan af Walk’n’Talk møder, og det er jo nemt at forstå hvorfor. Vi har som mennesker lettere ved at skabe nye relationer, ændre mening og låse op for nye ideer, når vi er i bevægelse og i kontakt med naturen. Det er der flere eventarrangører og virksomheder der har fået øjnene op for, i jagten på nogle mere originale og effektive møde- og konferencekoncepter.”

“Erfaringer fortæller, at naturens kraft kan være med til at gøre os mere vågne, kreative og optimistiske; vi bliver simpelthen mere beslutsomme og engagerede i den friske luft. Og det kan der være en meget målbar værdi i for virksomheder.”

“Vi har fået flere forespørgsler fra virksomheder netop omkring muligheden for at holde et lidt anderledes arrangement; hvor naturen inddrages til at skabe mere energiske og kreative rammer. Det er alt fra chefgrupper til teambuilding i større og små grupper. Derfor har vi besluttet at fokusere på netop dette område – og det er et projekt jeg er utroligt begejstret for.”

I rollen, som Butler og eventarrangør ved FN-missionen i New York og som tjener på det 5-stjernede Savoy Hotel i London, høstede Claus et væld af erfaringer indenfor service og events – og efter 16 år i restaurationsbranchen, overtog Claus sammen med Pia tøjlerne på det eftertragtede Traktørsted Gjorslev Bøgeskov, i foråret 2012.

Den omliggende natur

Den omliggende natur

Han siger: “Vi kombinerer det praktiske, så som adgang til Wi-Fi og AV-udstyr, med nogle helt specielle rammer, og serverer selvfølgelig nogle af regionens bedste danske retter, i forbindelse med arrangementerne.”

Til virksomheder, der er interesserede i at udforske den omliggende natur, kan teamet bag Traktørstedet arrangere kontakt til en naturvejleder med ekspertise i Stevns Klint, udpege ruter i skoven og langs stranden til Walk ’n’ Talks, eller udlåne fleecetæpper til møder på strand og græsplæne.

For mere information, skriv direkte til Claus