Derfor har vi – ud over de officielle forholdsregler – truffet en række foranstaltninger:
Vi sætter små fade på buffeten, skifter dem hyppigt og portionsanretter så vidt det er muligt maden.
Vi skifter kontinuerligt serveringsbestik på buffeten, anvender engang menukort, samt spritter bl.a. salt/peber og sukkerskåle af efter brug.
Der er håndsprit tilgængelig over alt i restauranten, ved buffeten og naturligvis på toiletterne.
Vi sørger for at holde afstand til vores gæster bl.a. ved at serverer alle drikkevarer- og afrydde tallerkener mm. for enden af bordet.
Vi har fjernet bestikkurvene med ekstra bestik og dækker i stedet op med to sæt bestik til hver person – så kun gæsten og personale med rene sprittede hænder, har rørt ved det.
Vi gør rent og spritter kontaktpunker af på toiletter og i toiletområdet én gang i timen.
Vi har fjernet bøjlerne i garderoben for at undgå trængsel dér.
Og så har vi som altid skarpt fokus på hygiejnen, i køkken og restauranten!
Når du er her, så beder vi dig om:
At holde afstand! Mindst én meter til alle andre end dem du følges med.
Hav en ekstra god håndhygiejne og sprit dine hænder hver eneste gang, både når du går til – og fra – buffeten!
Hvis du ønsker det, så er der endvidere engangshandsker tilgængelig, ved buffeten.
Hjælp dig selv og os ved at fordel drikkevarerne, når vi har sat bakken for enden af bordet og sæt brugt service m.v. for enden af bordet, så vi nemt kan fjerne det.
Brug dit bestik med omtanke, fx det ene sæt til sild og fisk, det andet til de øvrige retter. Bed evt. din tjener om ekstra bestik.
Gå én i retning omkring buffeten og altid højre om “med uret”.
Derudover er regeringens påbud om brug af mundbind gældende indendørs, undtaget når man sidder ved sit bord.
På forhånd tak for hjælpen!
– Claus & Pia