Du vil indgå i et team på tre personer, hvor du i samarbejde med dine kolleger skiftevis vil varetage produktionen, i det kolde og det varme køkken, samt de øvrige arbejdsopgaver forbundet med køkkenets daglige drift.
Da Traktørstedet er en frokostrestaurant vil arbejdstiden primært ligge i tidsrummet mellem kl.8.30-17.30. Derudover vil der forekomme aftenarbejde i forbindelse med selskaber. Du vil have weekendfri ca. hver 3. uge.
Du:
- Er faglært, men kan også være en dygtig autodidakt
- Er engageret og har en passion for det traditionelle Danske køkken og den gode smag
- Er effektiv og arbejder struktureret og rationelt
- Har erfaring med produktion til buffetkoncepter og det at producere lækker mad til mange mennesker
- Trives i et travlt miljø og bevarer overblikket når det går rigtig stærkt
- Kan lide at gå ind i restauranten, tale med gæsterne og have kundekontakt
- Sætter en ære i dit arbejde og er en teamplayer, med gå-på-mod og drive
- Er mødestabil, løsningsorienteret, ærlig og udtrykker gerne din oprigtige holdning og mening
- Tager del i den daglige rengøring og køkkenets opvask, med et smil på læben 🙂
Vi tilbyder:
- ordede forhold
- en god og uhøjtideligt omgangstone, med højt til loftet og en frimodig jargon
- frihed under ansvar
- en høj grad af teamfølelse, med stor stolthed for den mad og service vi leverer
- løn efter aftale og kompetencer
- en arbejdsplads med de smukkest tænkelige omgivelser 🙂
Stillingen er tidbegrænset til perioden 01.04.2022-31.10.2022
N.B. Stillingen forudsætter at du taler, læser og skriver dansk, samt har egen transportmulighed grundet Traktørstedets belliggenhed. Kun ansøgere der opfylder disse og øvrige ovenstående kompetencer, vil blive besvaret personligt.
Der er 1 ledig stilling