Som køkkenchef på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov vil du lede et team på i alt tre per- soner. I samarbejde med dine kolleger vil du varetage produktionen i det kolde og var- me køkken, samt de øvrige arbejdsopgaver forbundet med køkkenets daglige drift. Herunder og ikke udtømmende; varebestillinger, økonomistyring, egenkontrol, menuplanlægning m.m..

Stillingen er en helårsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge, med fri ca. hver tredje weekend. Da Traktørstedet er en frokostrestaurant vil arbejdstiden primært ligge i tids- rummet mellem kl.8.30-17.30. Dog vil der forekomme dage med aftenarbejde, i forbin- delse med selskaber. Traktørstedet har sæsonåbent fra 1. april (og/ellerPåske) til 2. søndag i advent.

Du er faglært kok, med erfaring fra lignende stilling(er). Ligeledes har du erfaring med produktion og ledelse i forbindelse med buffetkoncepter og det at producere lækker mad til mange mennesker. Du har en passion for det Danske køkken og den gode smag, men er samtidig begejstret for fisk og grønne retter. Du er effektiv og arbejder struktureret og rationelt. Du trives i et travlt miljø og kan bevare overblikket, selv når det går rigtig stærkt. Samtidig formår du, at genererer en god stemning og et positivt arbejdsmiljø i køkkenet og på arbejdspladsen i øvrigt. Du har også lysten til at gå ind i restauranten, tale med gæsterne og have kundekontakt.

Parentes bemærket, så er vi et relativt lille team. Derfor forventes du – med et smil på læben – at tage del i den daglige køkkenrengøring og -opvask.

Vi tilbyder et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø i smukke omgivelser, med højt til loftet og en frimodig jargon, samt frihed under ansvar, høj grad af teamfølelse og en stor stolthed for den mad og service, som vi leverer.

N.B. Stillingen forudsætter at du ubesværet taler, læser og skriver dansk. Kun ansøgere der opfylder disse og øvrige ovenstående kompetencer, vil blive besvaret personligt.

Der er 1 ledig stilling

 

Beskrivelse af virksomheden

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov er primært en sommerrestaurant, men afholder arrangementer og selskaber året rundt. Vi byder på dejlige madoplevelser, tilsat traditionel dansk stemning og smag, i nogle fantastiske rammer og naturskønne omgivelser. Traktørstedet er beliggende på Nord Stevns og havde sin oprindelse i 1875.

Vigtige datoer

Oprettet: 19. december 2021
Ansøgningsfrist: 19. januar 2022
Ansættelsesdato: 1. marts 2022

Virksomheden tilbyder

Fastansættelse
Fuldtid
Dag, aften, weekend
Almindelige vilkår

Kontaktperson

Traktør
Pia Helwig Johansen
Email: phj@traktoerstedet.dk

Arbejdsgiver

TRAKTØRSTEDET GJORSLEV
BØGESKOV ApS Bøgeskovvej 8
4660 Store Heddinge Danmark

Ansøgning

Via e-mail: phj@traktoerstedet.dk

Annonce ID

5495233