Så er Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov helt oplagt!
Her finder I et lille stykke danmarkshistorie, beliggende for foden af Stevns Klint, direkte på stranden og i læ af den smukke Bøgeskov.
Her emmer simpelthen af Morten Koch nostalgi og romantik!
Vi byder bl.a. på vores velkendte frokostbuffet, med en overflod af traditionelle og velsmagende Danske retter, friske salater og masser af fisk. Altsammen tilberedt fra bunden af friske råvarer. Derudover kan vi friste med hjemmebagte kager og friskbrygget kaffe 😋
Traktørstedet er indrettet særdeles handicapvenligt, med gode adgangsforhold og stort handicaptoilet, samt god plads til kørestolsbrugere både inde og ude.
Derfor er stedet også velegnet til udflugter for pensionistforeninger, plejehjem og Ældresagsklubber og eller andre med særlige behov til deres omgivelser.
Der er også rig mulighed for at kombinere besøget på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov med en udflugt til en af de lokale seværdigheder på Stevns, som f.eks. rundvisning på Gjorslev Gods eller Koldkrigsmuseet Stevnfort, se udstillingen på Stevns Klint Experience, besøge Stevns Fyr og den gamle kirke i Højerup eller opleve fiskeleret ved Stevns Klint m.m….
Eller I kan blive tæt ved Traktørstedet og gå en tur hen til Bøgeskov Havn eller ind i den smukke bøgeskov, lige bag Traktørstedet.
Find flere oplysninger her:
Traktørstedets Gruppetilbud
www.gjorslev.dk
www.stevnsklint.dk
www.kalklandet.dk