Det gamle Traktørsted i Gjorslev Bøgeskov er en oplevelse i sig selv, med sine unikke bygninger og historie, beliggenhed i vandkanten og i gåafstand til badestrand og bøgeskov.

Vi serverer vores velkendte store og meget alsidige frokostbuffet, seks dage om ugen, fra tirsdag til søndag.

Frokostbuffet fra kl.12 – 15
Kaffe og kage frem til kl.16

På buffeten er der flere fisk:
Det kan fks. være hjemmegravet laks, bagt og/eller varmrøget laks, torskesalat eller bagt hellefisk, fem slags sild, her i blandt vores lune stegte sild i sur-sød lage og så selvfølgelig stegte fiskefilet med hjemmerørt remoulade, samt æg og rejer. Vi serverer de forskellige fisk med lækre dressinger.

Der er mange klassiske danske lune retter:
Æbleflæsk, ribbensteg, leverpostej med bacon og svampe, medister med sennep, frikadeller, tarteletter med høns i asparges, ovnstegte kyllingelår. Dertil serverer vi hjemmesyltet rødkål, -agurkesalat og -rødbeder.

Vegetariske/grønne retter:
Mindst tre og oftest flere grønne salater, som fks. tomatsalat med feta, broccolisalat grape- og appelsinfileter, spidskålssalat med melon og/eller sprøde salater med mormordressing (sur-sød flødedressing). Lun grøntsagstærte, dagens kartoffel og -grøntsager. Tre gode oste med hjemmesyltede blommer, oliven og radiser.

Dertil serverer vi friskbagt rugbrød fra Karisebageren, hjemmebagt landbrød, kiks til osten, samt smør og fedt.

Pris:
Voksne kr.249,00
Børn 3-11 år kr.125,00 (0-2 år gratis)