FANTASTISKE LOKALER TIL FESTLIGE BEGIVENHEDER
I DE SMUKKE FESTLOKALER OG NATURSKØNNE OMGIVELSER, VED FODEN AF STEVNS KLINT, BYDER VI PÅ EN UNIK OG ENESTÅENDE ATMOSFÆRE – HELT PERFEKT TIL FEJRING AF BARNEDÅB, KONFIRMATION, RUND FØDSELSDAG, BRYLLUP OG ANDRE AF LIVETS STORE BEGIVENHEDER.
TRAKTØRSTEDET
Restauranten på Traktørstedet har plads til ca. 150 gæster. Her er der både mulighed for at afholde mindre selskaber, mens restauranten er åben for andre gæster, samt ved større selskaber at få restauranten og Traktørstedet helt for sig selv.
PAKHUSET
Ud over Traktørstedets restaurant har vi også det tilstødende smukt renoverede Pakhus. Her er der mulighed for at skabe et mere privat rum til din fest, fra mellem 35 – 100 gæster.
TELT PÅ PLÆNEN ELLER STRANDEN VED TRAKTØRSTEDET
Til det romantiske sommerbryllup, den runde fødselsdag eller til firmafesten, er der mulighed for at holde festen i telt på plænen eller på stranden, ved siden af Traktørstedet. Her har man Bøgeskoven i ryggen og plænens mere end 300 år gamle egetræer som naboer.
GJORSLEV SLOTSPARK
Ved enkeltstående og helt særlige lejligheder, kan vi arrangere events eller fester i selve Slotsparken. Her er en helt unik middelalderstemning med udsigt til voldgraven og slottet. Arrangementerne kan foregå i telt eller under åben himmel, for op til 2000 gæster. Ring til Traktørstedet for at høre nærmere vedrørende mulighederne.
PAKKER
LILLE SELSKABSPAKKE FRA 765,-
STOR SELSKABSPAKKE FRA 1.095,-
N.B. Ovenstående priser er gældende ved min. 35 personer.
BUFFETER
Buffet 1 – Traktørstedets velkendte frokostbuffet
Nedenstående retter vil variere og kan f.eks. være:
- Lune stegte sild i sur-sød lage
- Røde og hvide sild med rå løg
- Æg og rejer med mayonnaise
- Fiskesalat med grov sennep
- Fiskefileter med remoulade og citron
- Varmrøget laks med æble-peberrods-dressing
- Leverpostej med stegte champignon og bacon
- Frikadeller eller medister med rødbeder og agurkesalat
- Tarteletter med høns i asparges
- Flæskesteg med rødkål
- Dagens kartofler
- Æbleflæsk
- Ovnstegt kylling
- Grøntsagstærte
- Mindst 3 friske og spændende salater
- 3 gode oste med syltede blommer og oliven
- Rugbrød, friskbagt landbrød, smør og fedt
Buffet 2
- Skaldyrscocktail med rejer, krebsehaler, muslinger, grønne asparges og tomatdressing
- Tortilla roulade med røget laks, spinatcreme, salat og urtedressing
- Rosa stegt kalveculotte med honningbagte gulerødder
- Svinekam stegt som vildt (med fyld af svampe, bacon, rosmarin, enebær). Hertil vinbagte rødløg, friteret jordskokker og waldorfsalat
- Flødekartofler, små stegte kartofler og skysauce
- 4 forskellige årstids salater
- Hjemmebagt landbrød og smør
- Børnedeller og kyllingelår
- Pavlova – marengsbund med let kagecreme og årstidens frugt og bær
Buffet 3
- Bagt timbale med røget laks og spinat, anrettet med sprød salat og grønne asparges, hertil mild peberrodsdressing
- Sesam-sennepsbagt hellefisk, anrettet på sprød salat med sød hybenkompot og mild dressing
- Intervalstegt oksefilet med grillede grøntsager
- Ingefærmarineret kalkun med hvidvins dampede gulerødder
- Rødvinssauce og kartofler vendt i smør og med et drys persille
- Lun Græskinspireret kartoffelsalat (med råstegte kartofler, bagte peberfrugter, friske tomater, agurk, oliven, feta og basilikum)
- 4 forskellige årstids salater
- Hjemmebagt landbrød og smør
- Børnedeller og kyllingelår
- Chokolade Bavarois – hjemmebagt lagkagebund dryppet med indkogt rødvinslage og fyldt med chokoladefromage – pyntet med flødeskum og friske bær. Kan evt. laves med anden fromage, hvis det ønskes
Tilvalg & alternativer til buffet 2 og 3
- Citrusmarineret laks med salat og cremefraichedressing
- Tunsalat anrettet på bund af sprød salat og pyntet med citron perler
- Lakserilette med cherrytomater og salat
- Små fiskefrikadeller med laks og urter. Hertil serveres en let æggesalat
- Lammekølle stegt med rosmarin og hvidløg
- Porchetta stegt med hvidløg og citron
- Krydret pastasalat
- Bagekartoffel med baconcreme
- Kartoffeltårn
- Pebersauce
- Svampesauce med portvin
- Vildtsauce
- Kryddersmør og/eller hvidløgssmør
- Cheesecake med saltkaramel og lime
- Æbletærte med vaniljecreme
- Rabarber/jordbær trifli med flødeskum
- Gammeldags frugtsalat
MENUER
UDSØGTE RETTER LAVET FRA BUNDEN AF FRISKE RÅVARER
Forretter
- Citrusmarineret laks serveret i sprød ostekurv med årstidens salater pyntet med citronperler, hertil friskbagt brød
- Bagt laks anrettet på salat hertil grønne bacon asparges og dild creme, hertil friskbagt brød
- Skiver af spegeskinke anrettet melonsalat hertil parmesanflager og friskbagt brød
- Peberpate anrettet med syltet valnødder, hybenkompot og olivenmix, hertil ristet rugbrød
- Torsk bagt i mild hvidvinssauce med skaldyrs top, hertil friskbagt brød (varm ret)
Mellemretter (tilvalg til selskabspakkerne á kr.68,-)
- Gedeost bagt med frisk citronolie anrettet på sprød salat
- Kyllingroulade i noritang, med abrikoser, serveret på sprøde salater
- Friteret camembert med skovbærkompot
- Kold ærtesuppe med spegeskinke
Hovedretter
- Rosa stegt oksefilet stukket med hvidløg go soltørret tomater hertil grillet grønsager, kartoffeltårn og sauce bordelaise
- Rosa stegt kalveculotte krydret med timian, årstidens grønsager, små kartofler og mild Dijonsennep
- Appelsin/ingefær marineret kalkun cuvette serveret med honningstegte grønsager, smør ristet kartofler hertil mild urtesauce
- Fiskepotpourri med stegt laks, dampet torsk, små krydrede fiskedeller og krebs hertil let rejesauce og små dampede kartofler
Servering af hovedret 2. gang tilbydes som fadservering, for kr.65,- pr. person
Desserter
- Cheesecake med saltkaramel og lime
- Gateau Marcel (chokoladekage) med årstidens frugt kompot og vanilje creme
- Is surprise – nøddebund med is, bagt med marengs, hertil let karamelsauce og friske bær
- Syltede figner i syrlig og cremet karamelsauce, hertil vaniljeis
- Hindbær Bavarois (lagkage fyldt med hindbærfromage) pyntet med skum og friske bær
- 3 gode oste med oliven og syltede blommer, samt friskbagt brød og kiks
Natmad
Stor selskabspakke er inklusiv natmad
Lille selskabspakke +79,-
- Røde pølser med brioche brød, sennep, ketchup, ristede løg og rå løg
- Frikadeller med klassisk kartoffelsalat
- Tarteletter med høns i asparges
- Gullaschsuppe med friskbagt brød
- Chili con Carne med cremefraiche og friskbagt brød
- Minestrone med brød croutoner
- Lille pølsebord med friskbagt brød
- 3 slags grillede pølser (chili, alm, medister) med div tilbehør og brioche brød
EN FESTLIG AFTEN
KUNNE SE SÅDAN UD
18.00 Velkomstdrink & snacks
19.00 Til bords
19.15 Valgfri selskabsmenu eller selskabsbuffet
22.30 Kaffe, cognac & likør, evt. med lidt sødt til
23.30 Blød bar og mulighed for musik og dans
00.00 Natmad: F.eks. tarteletter med høns i asparges
BRYLLUP
Om I ønsker det skal være traditionelt, storslået, idyllisk eller intimt – Traktørstedet tilbyder lyse og venlige festlokaler til en helt uforglemmelig dag, formet efter jeres ønsker.
Den skønne natur omkring Traktørstedet inviterer jeres fotograf til at tage en serie enestående, rustikke og romantiske billeder. Vores erfarne team bestående af Claus og Pia, samt vores dygtige kokke og tjenere, sørger for mad, drikke og den gode stemning. Vi arrangerer bryllupper af enhver størrelse og type, samt kræser for detaljerne og atmosfæren. I skal blot læne Jer ind i dagen og nyde den fuldt ud, mens vi tager hånd om resten!
ROMANTISKE FESTLOKALER
Til det intime bryllup foreslår vi Pakhuset. Det rummer op til 60 bryllupsgæster, men er lige så hyggeligt til et mindre selskab. Skal hele familien og alle vennerne med, er der plads helt op til 120 gæster i selve Traktørstedet. Begge bygninger emmer af original dansk charme.
Som noget helt særligt tilbyder vi også bryllupsfest i naturen. F.eks i festtelt på plænen eller på stranden, for foden af den smukke Bøgeskov. Dette er en mulighed for at fejre hinanden med græs under fødderne og naturen som lydtæppe.
LUKSUS BRYLLUPSMENU
Vores køkkenchef repræsenterer høj kvalitet og bruger så vidt muligt sæsonens friske råvarer, gerne fra lokale leverandører og producenter. Sammen med jer planlægger vi en festmenu, der understreger jeres store dag og sender jeres gæster hjem med en totaloplevelse, som de vil huske.
BRYLLUPSBILLEDER I NATUREN
Med den rustikke strand, ved foden af Stevns Klint og den gamle bøgeskov i ryggen, så er I garanteret en kulisse til de mest fantastiske bryllupsbilleder. Vi viser med glæde jer og jeres bryllupsfotograf rundt, så I kan planlægge præcist hvor jeres minder skal foreviges; måske under en af de 400 år gamle konge-ege, som står på plænen foran Traktørstedet eller måske med fødderne i vandkanten, med udsigt til Stevns Klint.
BRYLLUPSPLANLÆGNING
En del af vores service til kommende brudepar er at vi hjælper jer med at planlægge alt fra velkomst, mad og drikke, bordopdækning og blomster, til musik og fotograf m.m.. Det er vigtigt for os, at jeres bryllupsdag taler til hjertet og bliver helt, som I har drømt om.
Hvis I har valgt at benytte en bryllupsarrangør, så mødes vi også meget gerne med denne, så vi sammen kan skræddersy den perfekte dag for jer.
Har I brug for hjælp til valg af overnatningsted, fotograf, transport til og fra Traktørstedet, blomsterdekorationer eller måske levende musik eller DJ, så har vi en stribe gode samarbejdspartnere, som vi kan anbefale. Og selve dagen koordinerer vi selvfølgelig, sammen med jeres toastmaster.
ANDRE SERVICES
Der er meget, der skal tages højde for, når den perfekte fest skal afholdes. Vi hjælper gerne med brug af vores professionelle partnere.
Vi kan eksempelvis hjælpe med:
- Blomster
- Fotograf
- Hestevognskørsel
- Overnatning
- Transport fx med bus
- Levende musik
- DJ
Brug for overnatning?
BO PÅ SANKT GEORGS GILDE – SKOVVÆNGEHUS
Ved selskaber og fester over weekenden, er der gode overnatningsmuligheder i det skønne Skovevængehus tæt på Traktørstedet.
Skovvængehus er en charmerende stråtækt ejendom, som ligger i skovbrynet ved Bøgeskoven og med plads til i alt 44 overnattende personer. Der er også muligt at slå telte op, hvis gæster ønsker at sove under næsten åben himmel.
Huset ligger i gåafstand fra Traktørstedet. Transporttiden er ca. 10 min. gang og 2 min. kørsel. Vi kan hjælpe med kontakt til organiseret bustransport.
INDRETNING I STUEPLAN:
Entre, pejsestue, samlingsrum, anretter køkken, stort badeværelse med 2 toiletter, et lille værelse med en enkelt seng, samt soveanneks med 15 køjesenge.
INDRETNING PÅ FØRSTE SAL:
Tre værelser, fælles badeværelse med 1 toilet, samt en repos
Værelse 1 – tre enkeltsenge
Værelse 2 – to enkeltsenge og en køjeseng
Værelse 3 – tre køjesenge,
UDENDØRS:
Stort udendørsareal med græsplæne, borde-bænke og bålplads.
KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE!
Kontakt os
Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt!
N.B. Vær opmærksom på at vores svar kan havne i dit spamfilter