Det er med stor glæde, at vi kan annoncere vores første åbningsdag – onsdag den 20. maj!
Vi vil servere vores dejlig frokostbuffet fra kl.12-15. Dette kommer selvfølgelig til at ske under stor bevågenhed og med ekstra stor opmærksomhed på hygiejnen, ved og omkring buffeten. Bl.a. vil der være håndsprit tilgængeligt flere steder i vores lokaler, samt ved buffeten. Retterne vil blive serveret på små fade og så vidt muligt portionsanrettet, og buffetbestikket vil blive hyppigt udskiftet.
Skulle der være nogen af vores gæster, som er ikke trygge ved buffeten, så vil vi til dem kunne tilbyde en frokostplatte.
I juli måned vil vi som noget nyt have aftenåbent, hvor vi fra kl.17.30-20 vil tilbyde et par forretter, en buffet med to slags kød, to kartofler, sauce og to salater, samt et par desserter…. Mere om dette lidt senere, for lige nu har vi fokus på at blive klar til den 20. maj.
M.ht. til selskaber og grupper, så følger vi myndighedernes regulativer! Pt. modtager vi grupper på max 10 personer og fra den 8. juni kan vi (som det ser ud i skrevne stund) modtage grupper på 30-50 personer.
Vi glæder os meget til at åbne!!
Kærlig hilsen
Claus og Pia