Her på siden finder du lokale aktører og andre samarbejdspartnere, som vi varmt anbefaler:

Blomsterpigen

Vi samarbejder med Blomsterpigen i Store Heddinge, hvor Nina og hendes piger laver de smukkeste buketter og dekorationer til enhver lejlighed. Kik forbi butikken og få inspiration eller snak om hvad hvilke blomster der vil understrege din/jeres fest bedst muligt.

Tøj til festen

Hos Cloud Nine i Store Heddinge, står Monica altid klar med vejledning og gode råd. Stilen her er smart og smagfuld, kvalitet et nøgleord og du finder både tøj til hverdag og fest!  Her masser af muligheder for den voksne kvinde, som gerne vil være med på noderne og så er der en helt særlig afdeling, med super smart og lækkert tøj til 42+ piger! Prøv for øvrigt også at tjekke Cloud Nine’s webshop.

PR og marketing

RTS Media er et kommunikationsbureau med en yderst personlig og engageret tilgang. Hvis i mangler presseomtale, kunde- og markedsføringsmaterialer af højeste kvalitet, eller hjælp paa de sociale medier, behøver i ikke lede længere.
www.rtsmedia.dk

Bøgeskov Havn

Bøgeskov Havn ligger kun et stenkast fra Traktørstedet!
Det er en idyllisk lille havn, hvor man føler sig hensat til en anden tid.
Vi anbefaler at man tjekker vandstanden på forhånd og læser mere om indsejlingsforholdene her.

Nørby Grønt

I løbet af sæsonen henter vi økologiske og andre lokalt producerede grøntsager hos Nørby Grønt. Bl.a. masser af økologiske jordbær og nye økologiske kartofler, samt solmodne tomater fra Varpelev.

DJ

Søger du/I en dygtig DJ til festen, så kan vi varmt anbebale Nicolai of C.P.H.
Nicolia har en en enestående evne til at føle sig ind på et selskab og han spiller musik der passer til folk i alle aldre. Om det skal være stille dinnermusik eller om drømmen er at få alle gæsterne ud på dansegulvet, så Nicolai mand for opgaven!
Kontakt ham på tlf. 53 70 05 40 eller e-mail: nicolaicph@gmail.com

Fotograf Christina Savage

Højt anbefalet, kreativ fotograf med speciale i kæledyr, børn og familier – dækker hele Danmark.

Kontakt for priser eller for at booke en fotoshoot: 53330925 | www.christinasavage.dk

Open2Day

Denne super smarte og gratis webservice giver turister og lokale overblik over, hvad der har åbent, og hvad der sker hvor og hvornår, på Stevns. Kig forbi og planlæg en hyggelig dag med familien eller gode venner.

https://open2day.dk/stevns/