Vi kan arrangere fester og events til enhver tænkelig lejlighed!

I de smukke festlokaler og naturskønne omgivelser syd for Køge på sydsjælland, byder vi på en unik og enestående atmosfære. Du kan se flere billeder af vores lokaler ved at klikke her.

Traktørstedet

Rummer ca. 150 personer. Her er der fx mulighed for at afholde mindre selskaber, mens restauranten er åben for andre gæster. Ved større selskaber er der mulighed for at få restauranten og Traktørstedet helt for sig selv.

Pakhuset

Til selskaber der ønsker at have et privat rum, kan vi tilbyde vores hyggelige Pakhus, som rummer 30 – 100 personer.

Telt på plænen eller stranden ved Traktørstedet

Til det romantiske sommerbryllup, den runde fødselsdag, firmafesten e.l., er der en enestående mulighed for at arrangere festen, i telt, på plænen eller stranden, ved siden af Traktørstedet. Her har man stranden for fødderne, Bøgeskoven i ryggen og plænens mere end 300 år gamle egetræer, som naboer.

Gjorslev Slotspark

Ved enkeltstående og helt særlige lejligheder, kan vi arrangere eksklusive events eller fester i selve Slotsparken. Her er en helt unik middelalderstemning med udsigt til voldgraven og slottet. Arrangementerne kan foregå i telt eller under åben himmel, for op til 2000 gæster. Ring til Traktørstedet for at høre nærmere vedrørende Slotsparken.