Hold møde på stranden med fødderne i vandet eller nap en brainstorm på græsset!

soppende-jakkesaetGør som Steve Jobs og tag på Walk’n’Talk i Bøgeskoven. Arranger en helt speciel mødeoplevelse eller teambuilding dag, med uspoleret dansk natur som scenografi.

På Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov er der højt til loftet og 360 graders udsigt til skov og strand – en unik og praktisk kombination til virksomheden der vil holde møder og konferencer i lette og lyse omgivelser. Her kan I drage nytte af naturen til at skabe stærke resultater og nyde en udsøgt service, sammen med indbydende og velsmagende mad.

Vi tilbyder virksomheder og organisationer en vifte af spændende muligheder for at afholde både dags- og aftenarrangementer!

Research viser, at vi får det bedre af at være aktive og udenfor. Vi bliver mere vågne, kreative og optimistiske, når naturen er indenfor rækkevidde, så åben døren til dine medarbejders arbejdsglæde og kreativitet. Kommuniker med en mere energisk og beslutsom chefgruppe. Skab rammerne for fordybelse og fokus. Giv dit team et skud ny energi.

Læs mere om vores lokaler, mødepakker, sommerfester og julefrokostarrangementer her, eller kontakt Claus direkte, så vi kan skræddersy jeres event.

IMG_8095