Konfirmationen er en dag der skal fejres med pomp og pragt

Så hvorfor ikke tage familien med ud i det grønne, hvor i kan bestille konfirmandens yndlingsretter – og nyde dem på et af Sjællands ikoniske spise- og udflugtssteder i flotte, lyse og nyrenoverede festlokaler nær Køge på Sydsjælland.

Traktørstedets ny renoverede Pakhus er et helt smukt festlokale med plads til 56 personer. Hvis i er flere kan selve Traktørstedet der huser op til 150 gæster.

Vi tilbyder en rækker festpakker, så du er sikker på at få en uforglemmelig dag – det eneste du skal huske er at sende invitationer ud!

Gå en tur på stranden eller nyd en velkomstdrink med udsigt over havet, mens vi gør maden klar. Smag på årstidens friskeste råvarer serveret enten fra buffet eller en menu sammensat helt efter dit hjerte. Vi garanterer topbetjening og sørger for at der er tid til både sange og taler undervejs.

Ring eller mail os med dine ønsker for årets konfirmationsfest, så skal vi nok strikke en uforglemmelig festpakke sammen for både familie og venner: 56500242 | mail@traktoerstedet.dk