Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov tilbyder virksomheder og andre organisationer muligheden for at holde firmafest, sommerfest og julefrokost i vores unikke lokaler. Med skov og strand i kulissen er her en helt specielt stemning; det bedste Danmark har at byde på synes vi selv.

I galleriet her, kan du få en ide om blot en af de typer firma- og sommerfester vi kan arrangere for jer – i Danmarks bedste omgivelser.

Nedenfor kan du læse om alle de lækre retter og buffet kombinationer vi byder på. Hvis du er inspireret, så send os en besked, eller ring på 56 50 02 42. Så kan vi tage en snak om de forskellige pakker, menuer og selvfølgelig sørge for at datoen er reserveret til jer.

Buffet 1                                                                                                              

Traktørstedets store frokostbuffet

Retterne varierer ifh. til sæsonen, men kan fx være:

Lune stegte sild i lage med dijonsennep

Røde og hvide sild med carrycreme og rå løg

Æg og rejer

Fiskesalat med capers og dijonsennep

Fiskefileter med hjemmerørt remoulade og citronbåde

Varm røget laks med Traktørstedets æble-peberrodsdressing

Gratinerede kartofler

Ovnstegt kylling

Grønsagstærte

Leverpostej med stegte champignon og bacon

Frikadeller med rødbeder og agurkesalat

Tarteletter med høns i asparges

BBQ spareribs med coleslaw

Flæskesteg med rødkål

Friske sprøde salater

Husets broccolisalat

3 gode oste med syltede blommer, brød, smør og fedt

Buffet 2

Rimmet laks med dijoncreme og årstidens krydderurter

Skaldyrs salat i let krydret dressing

Rosastegt kalvetyksteg med frisk timian

Polpette al sugo pomodore – Italienske kødboller i krydret tomatsauce

Flødekartofler med parmesan og hvidløg

Grillede grøntsager i oliven olie, tilsmagt med balsamico

Tomatsalat med feta, rødløg og basilikum

Årstidens salater med sur-sød flødedressing

2 gode oste med tilbehør

Friskbagt brød

Buffet 3

Varmrøget laks med grønne asparges og Traktørstedets æble-peberrods-dressing

Fiske salat i mild sennepscreme

Langtidsstegt oksefilet med bagte tomater

Farseret kalkunbryst med nye grøntsager

Kartofler bagt med årstidens kryderurter

Stegt ratatouille, med auberginer, squash, tomater, løg og hvidløg

Broccolisalat med nødder, syltede grapefileter og orangedressing

Årstidens salater med sur-sød flødedressing

2 gode oste med tilbehør

Friskbagt brød

Forretter

Traktørsteders fiskesuppe med frisk fennikel, hertil årstidens fisk og skaldyr (+kr.20,-)

Rimet Laks serveret med mild Dijon creme og årstidens friske krydderurter

Butterdejssnitte med friske asparges, hvidvinscreme og kørvel (kun i sæson)

Krebsehalesalat vendt i en pikant mayonnaise, serveret med asparges og dild

Skiver af lufttørret skinke, med brøndkarse salat og parmesan flager

Mellemretter

Foie gras terrine med portvinssky og endivie (+kr.98,-)

Hvidvinsgranite stænket med Campari (+kr.48,-)

Fourme D’Ambert serveret med portvins syltede pære (+kr.58,-)

Geddeost bagt med timian og honning, serveret på salater (+kr.58,-)

Hovedretter

Stegt unghanebryst i egen sky, nye danske grøntsager og kartofler fra Nørbys Grøntsager

Langtidsstegt oksefilet, bagte tomater, løgkompot, stegte kartofler og bordelaisesauce (+kr.25,-)

Rosastegt kalvetyksteg, grøntsagsragoute, små stegte kartofler og Dijonsauce (+kr.15,-)

Farseret Kalkun bryst, stegte svampe, løg, pom Anna og flødemættet urtesauce

Laksefarseret Isingfilet, små spæde grøntsager, ris og purløgscreme

Vildt – kan tilbydes efter sæson og til dagspris

Desserter

Chokoladedessertkage, årstidens frugtkompot og vanilje is

Mazarintærte, hvid chokolade ganache og årstidens friske frugt (+kr.20,-)

Årstidens marinerede bær serveret med mynte is og chokolade

Hasselnøddekage serveret med syltede appelsiner, chokolade og vaniljeis

Traktørsteder frugttærte med årstidens friske bær og frugt, serveret med cremefraiche

3 gode oste med tilbehør

Natmad                          

(Stor selskabspakke er inklusiv natmad – lille selskabspakke + kr.69,-)

Grønsagstærte med skinke, hertil mixed salat

Frikadeller med kold kartoffelsalt og surt

3 slags pølse, 2 slags ost og lun leverpostej, serveret med diverse garniture (+ kr. 20,-)

Gullaschsuppe med friskbagt brød

Tarteletter med høns i asparges

Røde pølser med brød, sennep og ketchup