I 2017 falder Pinsen på søndag den 4. juni. Verden over fejrer man på netop den dag at Helligånden gav disciplene evnen til at tale flere forskellige sprog, og således sprede det kristne budskab.

Pinsen falder 50 dage efter Jesus’ genopstandelse – dog altid i maj eller juni. Og traditionen tro, fejrer vi i dag højtiden med det bedste fra det danske spisekammer. Sommeren er lige om hjørnet og årstidens råvarer er friske og fulde af vitaminer.

Nogle af de mest populære retter på pinsebufetten er:

  • Lune stegte sild i sur-sød lage
  • Varmrøget laks med æble-peberrodsdressing
  • Krydret medister med hjemmesyltet rødkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Sprøde fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Traktørstedet-Gjorslev-Bøgeskov-022

Årets Store Pinsebuffet

Til jer der vil i byen og nyde Pinsefrokosten ude eller til jer der måske ikke rigtig kan finde inspiration eller tid til at stable den helt store Pinsefrokost på benene, der byder Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov dig og dine gæster på en lækker, hjemmelavet pinsefrokost, som vores mor eller bedstemor ville have gjort det.

Igennem årene er det blevet af en tradition at vi til Pinse, her ved foden af Stevns, dækker op med de lækreste kolde og lune retter – suppleret med en af Danmarks bedste udsigter over Køge Bugt.

Smagsoplevelsen, samt den hyggelige stemning og den gode service, er garanteret hos os – på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, på Stevns, syd for Køge.

Her er blot et par af vores seneste Facebook reviewsfra denne sæson:

★★★★★

“Super dejlig sted med rigtig venligt personale og fantastisk beliggenhed.”

– Louise Hillersborg, d. 2. 24. april 2017

★★★★★

“Et super dejligt sted med rigtig god hjemmelavet mad kan varmt anbefales fem stjerner herfra.”

– Jimmi Hjorhøj, d. 11. maj 2017

Gå en tur inden pinsefrokosten

Ifølge eksperterne bruger vi stort set den samme energi ved en rask gåtur, som hvis vi løb den samme rute. Så hvorfor ikke nappe en frisk tur i den smukke Bøgeskov inden pinsefrokosten? Den ligger lige i vores baghave, og er utroligt populær blandt både lokale og gæster fra hele Sjælland.

Ring og bestil et bord til familie og venner på telefon: 5650 0242 eller email: mail@traktoerstedet.dk

Og KLIK HERfor et kig på vores frokostmenu.