Planlægger du at fejre rund fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup, jubilæum, fætter-kusine-fest eller anden stor anledning?

Hvorfor så ikke tage et smut forbi og se vores smukke, lyse og stemningsfyldte Traktørsted, beliggende i de aller smukkeste omgivelser du kan ønske dig?

Udendørs-Boukje2012-5043

Stedet

I Traktørstedet har du mulighed for at holde din fest i den atmosfæriske gamle træpavillon.

Om festen skal være en del af det summende lydtæppe, sammen med de øvrige restaurantgæster, eller om du vil holde et brag af en aftenfest for 50 til 150 personer – og have lokalet for dig selv; vi hjælper med det hele – fra at sammensætte dagens menu og program, til at arrangere den ideelle bordopstilling, blomster og musik m.v..

Planlægger du at afholde et mindre selskab, har du mulighed for mere private rammer i det smukke gamle Pakhus, som rummer op til 56 personer.

Menuen

Sammensæt en menu efter dit hjerte eller tag et kig på vores selskabsmenu og selskabsbuffet

Har du inviteret frokostgæster, kan du også vælge vores berømte frokostbuffet, som vi serverer i restauranten påTraktørstedet._MG_7629

Uanset hvad du vælger, så er kvaliteten altid i top og vi er stolte over, at servere
sæsonens friske råvarer; lokalt producerede, så ofte som muligt.

Omgivelserne

Traktørstedets gårdhave er en af landets bedste solskinsfælder og den byder på klassisk Dansk sommerstemning. Med beliggenhed i vandkanten, de rødternede duge på bordene, de hyggelige skyggefulde båse og den gamle bøgeskov i ryggen, er det nemt at se hvorfor så mange familier, kærestepar, ægtefæller og venner flokkes hertil hvert år for, at fejre deres mærkedage. Se flere billeder af de smukke omgivelser her.

Når du vælger Traktørstedet til dit festarrangement kan du være sikker på at dine ønsker, helt ned til mindste detalje, bliver lyttet til og opfyldt. Ring 56500242 eller e-mail mail@traktoerstedet.dk for at høre mere.