Forretter

Traktørsteders fiskesuppe med frisk fennikel, hertil årstidens fisk og skaldyr (+ kr.20,-)

Rimet Laks serveret med mild Dijon creme og årstidens friske krydderurter

Butterdejssnitte med friske asparges, hvidvinscreme og kørvel (kun i sæson)

Krebsehalesalat vendt i en pikant mayonnaise, serveret med asparges og dild

Skiver af lufttørret skinke, med brøndkarse salat og parmesan flager

Mellemretter

(Tilvalg til selskabspakkerne)

Foie gras terrine med portvinssky og endivie (+ kr.98,-)

Hvidvinsgranite stænket med Campari (+ kr.48,-)

Fourme D’Ambert serveret med portvins syltede pære (+ kr.58,-)

Geddeost bagt med timian og honning, serveret på salater (+ kr.58,-

Hovedretter

Stegt unghanebryst i egen sky, nye danske grøntsager og kartofler fra Nørbys Grøntsager

Langtidsstegt oksefilet, bagte tomater, løgkompot, stegte kartofler og sauce bordelaise (+ kr.25,-)

Rosastegt kalvetyksteg, grøntsagsragoute, små stegte kartofler og Dijon sauce (+ kr.15,-)

Farseret Kalkun bryst, stegte svampe, løg, pom Anna og flødemættet urtesauce

Laksefarseret Isingfilet, små spæde grøntsager, ris og purløgscreme

Vildt – kan tilbydes efter sæson og til dagspris

Desserter

Chokoladedessertkage, årstidens frugtkompot og vanilje is

Mazarintærte, hvid chokolade ganache og årstidens friske frugt (+ kr.20,-)

Årstidens marinerede bær serveret med mynte is og chokolade

Hasselnøddekage serveret med syltede appelsiner, chokolade og vaniljeis

Traktørsteder frugttærte med årstidens friske bær og frugt, serveret med cremefraiche

3 gode oste med tilbehør

 

Natmad

(Stor selskabspakke inklusiv – lille selskabspakke + kr.69,-)

Grønsagstærte med skinke, hertil mixed salat

Frikadeller med kold kartoffelsalt og surt

3 slags pølse, 2 slags ost og lun leverpostej, serveret med diverse garniture (+ kr. 20,-)

Gullaschsuppe med friskbagt brød

Tarteletter med høns i asparges

Røde pølser med brød, sennep og ketchup