Buffet 1

2 slags marinerede sild med løg, kapers og karrycreme

Varmrøget laks med Traktørstedets æble-peberrods-dressing

Æg & rejer

Fiskefilet med remoulade og citron

Ribbenssteg med rødkål

Lun leverpostej med ristede svampe og bacon

Frikadeller med surt

Mørbradbøffer med bløde løg

Æbleflæsk

Tarteletter med høns i asparges

2 gode oste med tilbehør

Friskbagt brød, rugbrød, smør og fedt

Buffet 2

Rimmet laks med dijoncreme og årstidens krydderurter

Rosastegt kalvetyksteg med frisk timian

Polpette al sugo pomodore – Italienske kødboller i krydret tomatsauce

Flødekartofler med parmesan og hvidløg

Citrusmarinerede spæde grøntsager

Grillede grøntsager i oliven olie, tilsmagt med balsamico

Tomatsalat med frisk mozarella, rødløg og basilikum

2 gode oste med tilbehør

Friskbagt brød

Buffet 3

Varmrøget laks med grønne asparges og Traktørstedets æble-peberrods-dressing

Langtidsstegt oksefilet med bagte tomater

Farseret kalkunbryst med nye grøntsager

Kartofler bagt med gedeost og oliven olie

Broccolisalat med nødder, syltede grapefileter og orangedressing

Stegt ratatouille, med auberginer, squash, tomater, løg og hvidløg

2 gode oste med tilbehør

Friskbagt brød