Pia og Claus Johansen har siden 2012 bestyret Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, der er beliggende i vandkanten på Stevns’ Nordspids

Om Claus

Efter 16 år i restaurantbranchen, overtog Claus sammen med sin kone Pia tøjlerne på det eftertragtede Traktørsted på Stevns. Herfra tilbyder han og hans team en bred vifte af unikke og succesfulde sociale arrangementer.

Claus har igennem sin karriere altid bestræbt sig på at levere en eminent serviceoplevelse, til gæster på nogle af verdens mest respekterede establishmenter. Det er det samme høje serviceniveau som han i dag glæder kunder på Traktørstedet med.

Claus er født og opvokset på families hotel i Rågeleje , så det er måske ikke så mærkeligt at han fik succes som tjener, restaurant chef samt maître d’hôtel på Falsled kro på Synfyn, som Restaurantchef hos den danske gourmetrestaurant i København, Kong Hans Kælder, som tjener på det 5-stjernede Savoy Hotel i London samt som maitre d’hotel på Michelin restauranten Chez Paul i Flensborg.

I rollen som Butler og eventarrangør ved FN-missionen i New York høstede Claus et væld af erfaringer omkring ingredienserne til et succesfuldt arrangement. Det er en betydningsfuld reference der i dag giver sig til kende i hans tilgang til firmaarrangementer.

Claus blev uddannet NLP Master Practitioner i 1999.

Om Pia

Pia har en passion for kvalitetsvin og moderne dansk mad, samt for at levere service på det allerhøjeste niveau. Udover sit arbejde i restauranten, arbejder hun i dag tæt sammen med virksomheder og offentlige institutioner for at sammensætte succesfulde dags- og aftenarrangementer i helt unikke omgivelser.