Dagen hvor i siger JA til hinanden skal emme af romantik og feststemning

Om I ønsker det skal være traditionelt, storslået, idyllisk eller intimt – Traktørstedet tilbyder lyse og varme festlokaler til en helt uforglemmelig dag, helt efter jeres ønsker. Og den omkringliggende natur inviterer jeres fotograf til at tage en serie spektakulære, rustikke og romantiske billeder. Tag en tur forbi vores bryllupsgalleri HER.

Vores erfarne team af festarrangører, kokke og tjenere sørger for mad, drikke og god stemning, til bryllupper af enhver størrelse og tema. Vi kræser for detaljerne og værner om atmosfæren – mens i læner Jer ind i dagen og nyder den maximalt, så tager vi hånd om resten.

Romantiske festlokaler

Til det intime bryllup foreslår vi vores ny renoverede Pakhus. Det rummer plads til op til 56 personer, men er lige så hyggeligt til et selskab på 20 personer. Skal hele den store familie og alle vennerne med, så er der plads til op til 150 gæster inde på selve Traktørstedet. Begge bygninger er varme, lyse og emmer af original og oprindelig Stevns charme. I kan se et udvalg af billeder her.

Som noget unikt tilbyder vi også bryllupsfest i naturen; i festtelt på plænen eller på stranden, for foden af den smukke Bøgeskov. Dette er en enestående mulighed for at fejre hinanden med græs under fødderne eller sand mellem tærer, til naturens eget soundtrack.

Til dig med de helt store prinsessedrømme kan vi arrangere en eksklusiv bryllupsfest i Gjorslev Slotspark. Drik champagne og nyd festmiddagen med udsigt til voldgraven og det gamle middelalder slot. Inviter op til 2000 gæster til årets arrangement under åben himmel eller i telt.

Luksus bryllupsmenu

Vores køkkenchef er perfektionist; han står for høj kvalitet og bruger så vidt muligt sæsonens friske råvarer og gerne fra lokale leverandører og producenter. Sammen skaber vi festmenuer der understreger jeres store dag og sender jeres gæster hjem med en smagsoplevelse de vil huske.

Bryllupsplanlægning

Som en del af vores pakke til kommende brudepar tilbyder vi en privat planlægningsservice hvor vi sammen kan tale om velkomst, mad, drikke, bordopdækning, blomster og musik med mere. Det er nemlig vigtigt for os at jeres bryllupsdag taler fra hjertet og bliver helt som i har drømt om.
Vi sætter os også meget gerne sammen med en eventuel bryllupsarrangør, så vi kan skræddersy dagen helt efter jeres ideer og med deres input.
Og på dagen koordinerer og tilpasser vi selvfølgelig slagets gang sammen med jeres toastmaster!

Bryllupsbilleder i naturen

Med Stevns rustikke strand og gamle bøgeskov er i garanteret kulissen til de mest fantastiske bryllupsbilleder. Vi viser med glæde jeres bryllupsfotograf rundt så de kan planlægge præcist hvor jeres minder skal foreviges; måske under de mere end 300 år gamle egetræer på plænen foran Traktørstedet eller med fødderne i vandkanten med udsigt over Stevns Klint.

Ring på 56500242 eller mail til mail@traktoerstedet.dk – så tager vi en uforpligtende snak om hvordan vi på Traktørstedet kan skræddersy jeres bryllupsfest.

Se endvidere vores festpakker her!