Lad din bryllupsarrangør finde de bedste festlokaler

Heidi Noer-Hvarre fra TwoHearts bryllupsplanlægning i Strøby og har mange års erfaring inden for planlægning, koordinering samt gennemførelse af både storslåede og intime fester. Her fortæller hun hvorfor det giver mening at indkalde en ekspert…

– At have en Wedding Planner er så småt ved at blive mere almindeligt og vores publikum er bestemt mere jordnært end mange går og tror. Det er ikke længere forbeholdt de rige og berømte. I dag arrangerer og koordinerer vi bryllupper af alle størrelser og temaer helt fra at lægge budget og finde lokaler til at samle trådene i forhold til leverandører.

Nogle brude ved lige præcist hvordan deres dag skal fejres. Andre ringer til os fordi de gerne vil ha’ et skud inspiration til at starte med. Sammen får vi drømmen ned på papir og udvikler et koncept der afspejler parret og giver de rammer de ønsker for deres gæster.

Det er vigtigt at en bryllupsarrangør er god til at lytte; hvad er det allervigtigste for lige præcist de to mennesker der sidder foran dig? Er det udsigten og muligheden for at tage fantastiske billeder, karakteren af festlokalerne, muligheden for at lukke resten af verden ude og skabe en intim stemning, kvaliteten af maden, eller det helt praktiske så som overnatningsmuligheder og transport.

Måske et af de steder vi virkelig kan gøre en forskel er i budgetstadiet. Vi har arrangeret bryllupper for beskedne 25.000 kr. og sørgede for at hver en krone arbejde for parret. Resultatet var et super romantisk og intimt bryllup; nok et af dem jeg husker bedst. Det vigtigske et at sørge for at der er taget højde for det hele fra start af, og det er der vores erfaring er uvurderlig.

Det er booke festlokalerne er nok et af de vigtigste punkter for et kommende brudepar – specielt hvis den store dag ligger på en af de populære datoer i foråret eller henover sommeren. Der er altid dem der er tidligt ude og planlægger deres bryllup et år eller mere i forvejen. Men vi kan sagtens hjælpe selvom den store dag ligger kun et par måneder i fremtiden – det er specielt der folk har brug for vores erfaring, kontakter og overblik.

Når det kommer til at finde romantiske og unikke steder at holde bryllup, så disker Stevns op med muligheder for både det helt storslåede i ly af Gjorslev Slot samt en af Danmarks bedste udsigter fra det gamle Traktørsted. Med havnen og stranden i baghaven, omfavnet af de gamle bøgetræer er der helt fantastiske muligheder for at holde drømmebrylluppet på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov. Her kan man være sig selv, lukke resten af verden ude og forevige dagen med nogle af de mest fantastiske bryllupsbilleder i naturen. Det er intimt med wow-effekt.

At leje festlokaler handler både om beliggenheden, kapaciteten og kvaliteten af evt. catering. Men for os handler det også om at det er et sted hvor de forstår hvor vigtigt det er at det hele klapper på dagen. Det kræver en investering i planlægningen en god kemi med parret – det giver tryghed på dagen når brudeparret ved at deres gæster bliver taget hånd om. Og skulle der opstå noget uventet, så er vi der selvfølgelig næsten som Jennifer Lopez i The Wedding Planner.

Skal i giftes og leder efter festlokaler på Sjælland, i Køge og omegn, så ring eller skriv til os. Vi har erfaring med at arrangere bryllupper indenfor og i telt på plænen – begge med kvalitetsmad og vin som en selvfølge.

Besøg Heidis hjemmeside hvis du er interesseret i at booke en erfaren bryllupsarrangør på Sjælland.

Kommentarer er lukket.