Det perfekte bryllupsbillede: Se muligheder i naturen

Mark Thyrring er bryllupsfotograf med over 10 år på bagen. Et smut forbi hans hjemmeside tegner et billede af en kreativ professionel der bruger alt fra halmballer til ukrudt som kulisse, så vi bad ham fortælle hvordan naturen spiller en rolle i at fange det perfekte bryllupsbillede…

– De største efterspørgsler lige nu går på billeder i fed natur; om det er Kongens Have i København eller mere uspolerede omegne så som Stevns. Det er eventyrs looket folk vil ha’. Der er ikke nogen bedre partner end landskabet selv når det kommer til at skabe de helt rigtige billeder.

Bryllupsfotograf Mark Thyrring

Forår, sommer og efterår; årstiderne byder på et hav af unikke muligheder mht. lys, vind og drama.

Traktørstedet ligger helt perfekt når det kommer til at skabe de perfekte bryllupsbilleder. Den gamle skov byder på læ hvilket er fantastisk vigtigt hvis det blæser. Skovbundens naturlige flora og lysets stråler ned gennem træerne er som en gave til en fotograf.

Der er ingen grund til panik hvis det regner, tværtimod. Det giver nogle helt andre udtryk i billederne. Sørg for at have en klassisk hvid paraply med. Det giver et fedt og helt unikt udtryk bagefter.

Bryllupsfotograf_Mark_Thyrring_002
Bryllupsfotograf Mark Thyrring

Men selvom skove, parker og slotshaver er fantastiske, så er det nok ikke noget bedre end at tage bryllupsbilleder på stranden. Stevns byder på en rå natur som jeg er vild med; glem det finkæmmede og omfavn i stedet for et landskab drysset med vilde roser, en gammel fiskekutter og udvasket drivtømmer. Vær klar til at smide skoene og nyd øjeblikket med bare fødder i sandet. Det giver et Down to Earth udtryk som skinner igennem bagefter, noget mange drømmer om.

Det vigtigste er nok at give jeres fotograf kreativ frihed. Hvis de er professionelle og erfarne kan i stole på at de nok skal levere varen. Med det mener jeg at udnytte den naturlige dekoration for bedst at fange kemien og stemningen – kærligheden og gløden i øjet. Det er mit job at sørge for at bruden og gommen kan være sig selv og fokusere på hinanden. Der skal være tid og plads til leg og frirum for både brudepar og gæster;

Bryllupsfotograf Mark Thyrring
Bryllupsfotograf Mark Thyrring

det ses tydeligt på billederne at i har haft det sjovt. Specielt gutterne tager sig godt ud når de får lov til at folde sig ud med spring, spark og sjov på stranden. Det er fedt med action og i naturen er der uendelige muligheder for at bevæge sig.

Det helt unikke ved Traktørstedet er selvfølgelig beliggenheden. Af ha’ skov, strand og smukke gamle bygninger som baggrund et stenkast fra hinanden er simpelthen en gave for en bryllupsfotograf. På en time kan vi komme hele manegen rundt så parret kan komme tilbage til gæsterne og festen.

Går du med bryllupsplaner og leder efter ideelle festlokaler i smukke omgivelser? Ring eller skriv til os, så hjælper vi jer med at arrangere den perfekte dag med lækker mad og drikke. Naturen sørger for stemningen.

Besøg Marks hjemmeside hvis du er interesseret i at booke en bryllupsfotograf der får følelserne til at skinne igennem på billeder.

 

Kommentarer er lukket.